Servicii

Proiectare

Serviciul de proiectare este considerat un factor important in realizarea oricarui proiect, tinand cont de preferinte, caracteristici ale spatiului si ale instalatiei de proiectat.

 

Experienta de peste 15 ani in domeniul repararii, montarii, intretinerii si proiectarii de instalatii si echipamente frigorifice reprezinta seriozitatea si promptitudinea cu care tratam orice proiect, garantand mereu rezultatele dorite de client prin solutiile oferite de noi pentru obtinerea unui cost minim din partea clientului si folosind ultimele inovatii, rezultand cel mai bun raport calitate-pret.

Executie

Montare

Echipa bine instruita va va monta aparatul de aer conditionat sau instalatia frigorifica, utilizand echipamente de cea mai inalta calitate.

Totul se va desfasura in cel mai scurt timp si intr-un mod profesionist.

Vom asigura consultanta in ceea ce priveste locul si pozitia in care va fi montat aparatul, astfel incat sa obtineti o climatizare optima si sa ocupe eficient spatial interior.

Dupa montarea acestuia, va vom prezenta toate specifiicatiile si va vom oferi toate informatiile necesare pentru o utilizare corecta a aparatului.

Intretinere

Pentru ca aparatul dumneavoastra sa poata functiona in parametrii optimi, este necesara igienizarea perodica a acestuia.

Echipa noastra ofera serviciul de verificare pentru o buna functionare a aparatului de aer conditionat.

Acest lucru se va realiza in baza unui contract de mentenanta incheiat la achizitionarea aparatului.

Este necesara curatarea periodica a acestuia, nu numai pentru o buna functionare pe termen lung, dar si pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de un aer placut si curat.

Comercializare

Comercializam aparate de aer conditionat si instalatii frigorifice de calitate superioara, de la producatori renumiti. Este foarte important sa obtineti o climatizare optima, de aceea va vom oferi toate informatiile necesare pentru alegerea produsului potrivit.

Satisfacerea clientilor nostri este unul dintre scopurile principale, de aceea oferim numai aparate de ultima generatie si, de asemenea, garantia calitatii si a functionarii pe termen lung a acestora.

Service

Daca instalatia dumneavoastra frigorifica s-a defectat, puteti apela cu incredere la service-ul nostru.

Specialistii nostri vor inlocui piesele uzate cu unele noi, compatibile si originale, astfel incat sa nu fiti nevoit sa achizitionati alt aparat.

Garantam functionarea pe termen lung a aparatelor reparate. In cazul in care aparatul nu merita reparatia, le vom comunica acest lucru clientilor nostri.